claim
Speciale carriera Netherlands

Carriere op Nederland

Uitstekende vooruitzichten op het gebied van voertuigontwikkeling en het werken aan militaire voertuigen.

Word een van onze experts! Veiligheid en mobiliteit vernandert snei, nieuwe en inovatieve ideeen zijn nodig om de best beschermde voertuigen te realisieren. Wordt onderdeei van het Nederlandse team om onder andere de Boxer verder te ontw ikkelen, assembleren en onderhouden.

The future is waiting for you. So we are.

WIE ZIJN WIJ

The Vehicle Systems Division, onderdeel van de Defense Sector van de Rheinmetall Group, is een van de grootste full-serviceproviders op de markt. Het omvat logistieke en tactische militaire voertuigen zowel op wielen als rupsbanden evenals gevechtsvoertuigen en torensystemen voor strijdkrachten over de hele wereld - van begin tot eind en allemaal binnen de Rheinmetall Defence Sector.

Rheinmetall Group is een beursgenoteerde naamloze vennootschap, gevestigd in Düsseldorf, Duitsland. Het is een geïntegreerde technologiegroep met solide, internationaal succesvolle operaties op het gebied van beveiliging en mobiliteit. De Automotive sector van het bedrijf heeft een leidende positie als toeleverancier van bijna alle grote autofabrikanten is een betrouwbare partner als het gaat om het ontwikkelen en produceren van componenten voor de aandrijfsystemen van vandaag en morgen. De Defensiesector van de Groep is een toonaangevende Europese systeemleverancier voor defensietechnologie en een vertrouwde partner van de strijdkrachten.

Rheinmetall MAN Military Vehicles Nederland is een bedrijf dat continue in ontwikkeling is. Na het ontwerpen en bouw van 200 Boxer pantserwielvoertuigen in 5 varianten voor het Nederlandse leger hebben we ons meer toegelegd op onderhoud en doorontwikkeling van militaire voertuigen.

Kom bij ons werken: Laten we samenwerken om onderwerpen te besprerken wat mensen doen bewegen: mobility en Security.

Leer ons beter kennen

We zijn een bedrijf dat kennis en kunde van voertuigontwikkeling in Nederland beschikbaar heeft, zoals Engineering, ILS, Trials, maar ook van assemblage, kwaliteitsmanagement en service.

Wij stellen onze klant centraal en verwachten dat ook van onze medewerkers. Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid om te werken aan unieke, state of the art militaire voertuigsystemen. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden voor specifieke opleidingen en trainingen. Er zijn diverse mogelijkheden voor doorgroei, ook internationaal.

Je nieuwe werkgever

  • ontwikkeling, bouwen en onderhouden van geavanceerde militaire voertuigen en producten
  • het uitvoeren van studies en ontwikkeling van technologieën
  • biedt een prettige werkomgeving
  • continue groei, dankzij onze ontwikkelingsprocessen, middelen en methodes.

  • Load your CV up. We suggest you the suitable jobs.

    In only three steps you get the results. How this is working you can learn here:

  • Check my CV

Contact

Tel.: +31 (0) 88 1302 500